Paardenbloemen artdesign van Julia Delgado

Werkcode: 151 222 Kopieer de werkcode

Julia Delgado profielfoto Paardenbloemen in een weide met bloemenbokeh

Dit werk wordt aangeboden door Julia Delgado

Mijn naam is Julia Delgado, ik ben 39 jaar en foto hartstochtelijk voor vele jaren. Helaas heb ik Spêche geen Nederlands, ik hoop dat je me de fouten te vergeven in mijn profiel.Ik geef de voorkeur te wijden mezelf macrofotografie. Ik hou gewoon van kleine dingen brengen geweldig.Het is zo heerlijk om andere mensen te laten zien mijn 'kleine wereld' van de natuur die men nauwelijks kunnen waarnemen in al zijn facetten zo met eigen ogen. Het fascineert me altijd, hoeveel verschillende manieren eenvoudige dingen, zoals een blad van gras met een daling van de dauw, een kleine vlinder of een bloem kan optreden op de foto's. Hier probeer ik aan de foto geven altijd een schilderachtige touch.Steeds meer, echter, is ontstaan ??in de loop van de tijd voor mij, dat de paardenbloem krijgt het grootste deel van mijn fotografische aandacht. In het ontwerp van Pusteblume geen grenzen in mijn mening zijn creatief ingesteld en het is gewoon geweldig om de kleine parachutes in scene. Ik ben blij als je mijn foto's.

Meer weten over Julia Delgado?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Koenraad Lefebvre
Nederland
5 / 5

Zeer mooi werk, goeie kwaliteit, voor vele vele jaartjes plezier

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Nelly
Nederland
5 / 5

Perfect
Mooie schilderijen foto’s etc

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Petra
Nederland
4.5 / 5

De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Martine
Nederland
5 / 5

Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
H.P.J.van Oerle
Nederland
5 / 5

Mooie collectie.
Mooie, gevarieerde collectie. Duidelijke aanwijzingen wat en hoe je het uitgevoerd wilt hebben. Snelle levering. Uiterst tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
talih yurttakalin
Nederland
5 / 5

ze leveren goed werk af, leveren snel, erg betrouwbaar zeer positief

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Ans van der Heij
Nederland
5 / 5

Met zorg en liefde gemaakt!
Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
IsoJacobijntje
Nederland
5 / 5

Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
Janneke
Nederland
5 / 5

"Maar dit is toch echt?", zie mijn schoondochter toen ze het csnvasdoek zag.
N.a.v. de prima tips op de site, werken met juiste maten gekocht. Ook de app waardoor je je werk op je muur kunt projecteren, heeft ons goed geholpen bij de keuze voor en maten van onze derde bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Nol
Nederland
5 / 5

Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Wim Bolsens
Nederland
5 / 5

goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Fred Schoenmacker
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit bloemen kunstwerk Paardenbloemen artdesign van Julia Delgado op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden