Preview een werk op je eigen muur

Met de iPhone,iPod & iPad App hang je werk in jouw kamer

Bij Werk aan de Muur koop je uniek werk van meer dan 4.000 aangesloten beeldmakers. Van fotografie, schilderijen tot digital art, we hebben het allemaal. Het gekozen kunstwerk kan op verschillende materialen en formaten worden geprint.

Heb je een selectie gemaakt, dan helpt deze app je om te zien of het werk past in je interieur. Maak een foto van je kamer met je iPhone of iPad, hang het werk op en deel het resultaat met je partner en je vrienden via email, Facebook en Twitter.

Download de app via iTunes
Sorry, er is nog geen Android app.

Hoe het werkt

Op Werk aan de Muur vind je bij elk werk een werkcode. Vul deze code in in de app en het werk is klaar om virtueel op te hangen in jouw kamer.

Maak een foto van je kamer en hang het werk op de juiste plek. Pas de afmeting van het werk aan om te zien in welke maat het werk het beste tot zijn recht komt.

Tip: Zorg bij het fotograferen van je kamer dat je meer dan alleen de muur ziet. Zorg dat een bank, tafel of tv in beeld is. Doordat je een bank, tafel of tv in beeld hebt kun je een juiste inschatting maken van de maat die je kunt bestellen.

Deel het eindresultaat via email met je partners of collega's. Deel het op Facebook of Twitter om de mening van je vrienden te vragen. Of sla hem op op je film rol om het resultaat later terug te zien.

Ook handig. Heb je een goede foto van je kamer, dan hang je een nieuw werk snel op zonder opnieuw een foto te hoeven maken.