Hans Kool avatar

Hans Kool

Schiedam, Nederland

Koop de werken van Hans Kool voor aan je muur

67 werken van Hans Kool. Laatste werk is toegevoegd op 10-8-2016.

Hey!
Welkom in mijn Werken aan de Muur Shop.
Ik reis en werk door heel Europe en dat geeft me de gelegenheid om beelden te maken als de tijd het toelaat.
Digitale Fotografie brengt me creatieve mogelijkheden zoals HDR en Panorama fotografie. Meestal werk ik met Lightroom en hotoshop om de beelden de ontwikkelen, de Digitale donkere Kamer, om de wereld te laten zien hoe ik denk dat ze eruit zou moeten zi en.
Meer en meer verliest HDR het van andere mogelijkheden om de dynamin Range te verbeteren en de schoonheid van de wereld om ons heen te laten zien.
Mijn passie voor fotografie gaat terug naar de tijd dat ik nog klein was, ik spaarde maanden voor mijn eerste camera, een kodak Instamatic box camera. Na het zien van de eerste resultaten wist ik: dit is het... Vele camera's zijn de revue gepasseerd sinds die eerste en hoewel het greedschap dat ik nu gebruik veel geavanceerder is dan die eerste kleine camera met maar een drukknopje, realiseer ik me, terugdenkend, dat technologie veel minder belangrijk is dan mijn ogen. Een scene bezien en weten wat en hoe je jet wilt laten zien, daar gaat het om. Vaak lukt het ook om de wereld een beetje mooier te maken als de soms zo harde en lelijke werkelijkheid.
I hoop dat m'n werk je bevalt...

"Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph."
? Matt Hardy
http://thumbs.werkaandemuur.nl/febbd54de76b2af791de861a9da04ca5_175x175_crop.jpg Hans Kool Beeldmaker Schiedam, Nederland,