A morning @ Machu Picchu (Peru)

A morning @ Machu Picchu (Peru) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

A morning @ Machu Picchu (Peru) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Deze foto van het wereldwonder Machu Picchu heb ik gemaakt tijdens een rondreis in Peru.
De ruïnes van Machu Picchu liggen op een kleine heuvel tussen een aantal Andestoppen op ongeveer 2400 meter hoogte in de regio van de stad Cuzco. Het is een van de zeven wereldwonderen naast bijvoorbeeld de Grote Muur in China en het Collosseum in Rome. Ook zijn de ruïnes in 1983 opgenomen op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Tijdens de Spaanse overheersing is deze stad van de Inca's nooit ontdekt door de Spanjaarden en daardoor ook niet vernietigd.
De foto is in de ochtend gemaakt tijdens een rondleiding door het complex. De gehanteerde sluitertijd is 1/50 seconde en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken