Astrantia Major (Zeeuws Knoopje) II

Astrantia Major (Zeeuws Knoopje) II van Rob van der Pijll

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Astrantia Major (Zeeuws Knoopje) II van Rob van der Pijll

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Het Zeeuws Knoopje (Astrantia Major) is een prachtig bloemetje. In een andere collage laat ik een meer natuurgetrouwe verbeelding te zien.
Voor deze collage wilde ik de beelden een beetje uit de realiteit trekken door te kiezen voor een bewerking waar - naar mijn idee - sfeer de boventoon voert.
De foto's niet helemaal scherp altijd, dat is bewust.
De foto's zijn gemaakt met een lensbaby objectief gecombineerd met een macrovoorzetlensje.
Dat geeft een apart uitstraling die mij persoonlijk wel aanspreekt.

Over Rob van der Pijll

Ik ben een enthousiaste passievolle vrijetijdsfotograaf met een voorkeur voor abstracte, kleurrijke en vierkante beelden. En dit als het kan in 1 beeld samengebracht.Ik ga echter ook andere beelden niet uit de weg. Landschap, zwartwit. Ik probeer ook net even dat andere beeld te vinden doordat ik een ander standpunt in neem of door de wijze waarop ik de foto aangesneden heb.Ik ben autodidact, via internet, fora, veel foto's maken ontdekt waar mijn voorkeuren liggen. Reageren op foto's van anderen (via internet maar ook bij een fotoclub in real life) voedt je kijk op de beelden van jezelf en die van anderen. En ik leer nog iedere dag.Hoop dat mijn beelden je aanspreken. Niet alle beelden die ik zienswaardig acht staan al op Werk aan de Muur. Op mijn eigen site (robvanderpijll.exto.nl) staan meer foto's.Zit daar iets tussen dat je aanspreekt ... laat het me weten en ik plaats het hier op deze site.

Alle werken