Avond valt over Brooklyn Bridge

Avond valt over Brooklyn Bridge van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Avond valt over Brooklyn Bridge van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Eén van de iconen van de stad New York. De historische Brooklyn Bridge. Indrukwekkend om over deze hangbrug de East River over te steken. De brug verbind Manhattan met het stadsdeel Brooklyn. Op de achtergrond is de nieuwere hangbrug Manhattan Bridge zichtbaar. In de vroege avond heb je vanaf de zijkant van de brug een mooi uitzicht over East River, met aan de andere kant van de rivier mooi oplichtende bebouwing. Het is bijna niet te geloven dat deze brug hier 130 jaar geleden is gerealiseerd.

Over Jean-Paul Wagemakers

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken