Ayers Rock - Uluru

Ayers Rock - Uluru van Koos Glas

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Ayers Rock - Uluru van Koos Glas

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in mei!
Nog 4 dagen en 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

De bekende Ayers Rock, een symbool voor de oorspronkelijke bewoners van Australia. Dit is een zeer religieuze plaats voor de Aboriginals. De rock wordt verbonden met de 'dreamtime' en alle facetten van de rock hebben een bepaalde betekenis en is als het ware de bijbel voor de aboriginals. Deze foto heb ik genomen tijdens de zonsondergang.

Over Koos Glas

Sinds klein jochie ben ik al geinteresseerd in het maken van prachtige foto`s. Ik heb mijzelf daarin zo breed mogelijk ontwikkeld en ontwikkel mijzelf nog steeds door veel te lezen en uit te proberen. Een fotograaf is nooit uitgeleerd en dat maakt dit vak ook zo mooi!Ik streef naar perfectie, wat echter natuurlijk een utopie is. Een perfecte foto bestaat namelijk niet. Bij het maken van een foto, ben ik volledig in mijn werk verzonken en probeer dat ook over te brengen in mijn werk. Elke foto is voor mij een uniek, nooit terugkerend moment en juist dat moment wil ik graag vastleggen..

Alle werken