BERMUDA BLUE

BERMUDA BLUE van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

BERMUDA BLUE van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Foto vanaf St. David's Island dat de noordzijde van Bermuda vormt. Dit overzees gebiedsdeel met eigen soevereinteit van het Verenigd Koninkrijk in de Atlantische Oceaan kent een flink aantal stranden. Maar vooral het grote rif rond het eiland zorgt voor een uniek karakter. Golven bereiken het eiland nauwelijks en de varierende diepte en verschillende soorten zeebodem geven de wateren rond de eilanden een heel eigen kleur. De eilanders verdienen voornamelijk aan herverzekering en ook wat aan toerisme. Bermuda ligt ruim 1000 km van de Amerikaanse kust (North Carolina in westen en zuid van Nova Scotia). [EOS1dMrkIV|1/640s + 24mm|f9]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken