Balkon in Venetië

Balkon in Venetië van Ricardo Bouman | Foto en Design

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Balkon in Venetië van Ricardo Bouman | Foto en Design

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Dit aquarel schilderij genaamd: Balkon in Venetië is geschilderd door Ricardo Bouman. Het onderwerp toont u een verassend lage kikvors perspectief. De originele foto compositie is namelijk vanuit een gondel gefotografeerd en vervolgens nageschilderd. Dit schilderij is een typisch beeld van een Venetiaanse gracht. U ziet sfeervolle oude huizen en gebouwtjes aan het water met zijn weggebrokkelde bakstenen muren, oude deuren, houten poorten, balkonnen en sierlijke ramen met hangplanten. Het originele aquarel schilderij heeft een afmeting van 20 x 29cm en is op 300 grams aquarel papier geschilderd met een realistische schilderstijl met illustratieve kenmerken.
Mijn originele schilderijen kunt u bekijken en/of aanschaffen via mijn website: www.desenho.eu/illustratie.html

Over Ricardo Bouman | Foto en Design

Ricardo Bouman, ontwerper, fotograaf, illustrator en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Ik ben dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van opvallende en functionele grafische uitingen. Vormen, kleuren en vlakverdeling spelen hierbij een belangrijke rol. En dit geldt ook voor mijn fotografische beelden. Fotografie is mijn passie en vooral in combinatie met (verre) reizen en het bezoeken van natuurgebieden. Belangrijke factoren binnen mijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Aardse elementen zoals: water, land, (wolken of sterren)hemel en gesteente, spelen de hoofdrol. Waar ik altijd in het bijzonder op let is het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama. En dat is wat ik graag vastleg. Ik bewerkt mijn fotobeelden, maar hou de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De bewerkte fotobeelden zijn vervolgens geschikt zijn voor on- en offline media zoals broches en websites maar uiteraard ook als sfeervolle muurdecoratie. Wilt u maximale kleur en scherpte uit mijn fotobeelden aan uw muur hebben? Dan raad ik u "Xpozer" aan als materiaalkeuze. http://www.desenho.nl/fotografie

Alle werken