Blikseminslag in Zoetermeer

Blikseminslag in Zoetermeer van Ricardo Bouman | Foto en Design

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Blikseminslag in Zoetermeer van Ricardo Bouman | Foto en Design

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in mei!
Nog 6 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Blikseminslag in Zoetermeer Oosterheem. Deze foto is gemaakt in tijdens een zeer broeierige zomeravond. Het fotograferen van bliksemschichten is één van mijn favoriete onderwerpen. Zowel het onderwerp als de hele techniek die erachter zit vind ik erg interessant, spannend en verassend, puur omdat je nooit van tevoren weet hoe de foto eruit komt te zien. Bliksemschichten ziet men vaker op foto's, blikseminslagen daarintegen zijn een stuk zeldzamer omdat dit natuurlijke fenomeen minder vaak voorkomt.

Het gebouw op de foto is de top van de Aqua woontoren in Zoetermeer in de wijk Oosterheem. De woontoren is onderdeel van het wooncomplex De Elementen. Foto's van dit gebouw zijn met toestemming van Architectenbureau Soeters van Eldonk te Amsterdam geplaatst op mijn webshop.

Over Ricardo Bouman | Foto en Design

Ricardo Bouman, ontwerper, fotograaf, illustrator en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Ik ben dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van opvallende en functionele grafische uitingen. Vormen, kleuren en vlakverdeling spelen hierbij een belangrijke rol. En dit geldt ook voor mijn fotografische beelden. Fotografie is mijn passie en vooral in combinatie met (verre) reizen en het bezoeken van natuurgebieden. Belangrijke factoren binnen mijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Aardse elementen zoals: water, land, (wolken of sterren)hemel en gesteente, spelen de hoofdrol. Waar ik altijd in het bijzonder op let is het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama. En dat is wat ik graag vastleg. Ik bewerkt mijn fotobeelden, maar hou de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De bewerkte fotobeelden zijn vervolgens geschikt zijn voor on- en offline media zoals broches en websites maar uiteraard ook als sfeervolle muurdecoratie. Wilt u maximale kleur en scherpte uit mijn fotobeelden aan uw muur hebben? Dan raad ik u "Xpozer" aan als materiaalkeuze. http://www.desenho.nl/fotografie

Alle werken