Boomstam met smiley

Boomstam met smiley van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Boomstam met smiley van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in mei!
Nog 2 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Het is eind november en de temperaturen zijn rond het vriespunt als ik een stapel boomstammetjes tegenkom; op een van de stammen zitten paddenstoelen. Ik moet meteen denken aan een smiley, een lachend gezichtje. De mond is al helemaal perfect maar het gezicht heeft maar een oog. Ik besluit om iets te doen wat ik normaal nooit doe namelijk de foto te bewerken door er zelf nog een oogje aan toe te voegen. Dit om er een vrolijk geheel voor aan de muur van te maken. De foto is genomen vanaf statief op ISO 100 en f/16 met een sluitertijd van 2 seconden. Foto's waar ik iets aan verander wat in werkelijkheid niet te zien was, plaats ik in de map 'bewerkingen'.

Over Karla Leeftink

Ik houd mij vooral bezig met natuurfotografie. Ik woon momenteel in Assen en ben veel te vinden in de gebieden van de Drentsche Aa op de momenten van de dag waarop ik verwacht dat het licht het mooist is. Landschapsfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren.

Alle werken