Bosanemoon

Bosanemoon van jowan iven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Bosanemoon van jowan iven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Na de ongekend lange winterse kou was het middagzonnetje zeer welkom. Ik was benieuwd of er al bosanemonen te zien zouden zijn omdat de hele natuur een beetje ontregeld is na zo'n lange winter. En ja hoor, af en toe, wanneer je goed de bosgrond afzoekt zie je soms een bosanemoontje haar fragiele bloempjes de lucht in steken. Een boodschap naar de lente van; "hier ben ik". Laat de winter nu maar definitief vertrekken zodat we nog meer kunnen genieten van de voorjaarsbloeiers.

Over jowan iven

Passie voor de natuur. Dat is wat ik met fotografie wil uitdrukken.Van landschap tot dierenleven en macro, alle onderwerpen hebben hun eigen charme. Wie goed om zich heen kijkt en de tijd neemt om dat in zich op te nemen leert iedere keer weer iets bij.Het beleven van de natuur en vastleggen doe ik graag op mijn eigen wijze en met respect voor die natuur.Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.vriendelijke groetJowan Iven

Alle werken