Bridges of Rotterdam (2)

Bridges of Rotterdam (2) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Bridges of Rotterdam (2) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Op deze foto zijn drie Rotterdamse bruggen te zien, namelijk de 'Hef', de Willemsbrug en de Erasmusbrug. De foto is gemaakt in november 2014 vanaf de Maasboulevard.
Elke keer geniet ik er weer van om foto's te maken in Rotterdam. Er zijn veel plaatsen waar de prachtige architectuur mooi vast te leggen is. Deze foto heb ik gemaakt rond zonsondergang met behulp van een grijsfilter. Ik heb een grijsfilter gebruikt om de beweging in de wolken vast te leggen en het water mooi glad te maken.
De foto is gemaakt met behulp van een statief en een afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 65 seconden en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken