Bryce Canyon Lonely Tree - USA

Bryce Canyon Lonely Tree - USA van Ricardo Bouman | Foto en Design

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Bryce Canyon Lonely Tree - USA van Ricardo Bouman | Foto en Design

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Deze eyecatcher is gefotografeerd in Bryce Canyon National Park in The USA
Tijdens een twee weekse roadtrip door West-Amerika arriveerde op een zeer warme dag in Bryce Canyon om een bergwandeling te maken. Ik merkte al snel dat Bryce Canyon in vergelijking met de Grand Canyon, een stuk kleiner, maar veel toe­gankelijker en avontuurlijker is. De hickingtrails door de pieken en dalen zijn uitdagend en uitstekend voor actieve wandelaars en hickers.
Na een aardige klim arriveerde ik op een bergtop, waar ik deze prachtige eenzame naaldboom (lonely tree) tegenkwam. Het totaaluitzicht: een fel blauwe hemel, aardse kleuren met oranje bergtoppen en de fraaie kronkelige boom ("Bristlecone Pine Tree") was een prachtig vergezicht om even stil te staan, te genieten en te fotograferen.

Over Ricardo Bouman | Foto en Design

Ricardo Bouman, ontwerper, fotograaf, illustrator en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Ik ben dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van opvallende en functionele grafische uitingen. Vormen, kleuren en vlakverdeling spelen hierbij een belangrijke rol. En dit geldt ook voor mijn fotografische beelden. Fotografie is mijn passie en vooral in combinatie met (verre) reizen en het bezoeken van natuurgebieden. Belangrijke factoren binnen mijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Aardse elementen zoals: water, land, (wolken of sterren)hemel en gesteente, spelen de hoofdrol. Waar ik altijd in het bijzonder op let is het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama. En dat is wat ik graag vastleg. Ik bewerkt mijn fotobeelden, maar hou de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De bewerkte fotobeelden zijn vervolgens geschikt zijn voor on- en offline media zoals broches en websites maar uiteraard ook als sfeervolle muurdecoratie. Wilt u maximale kleur en scherpte uit mijn fotobeelden aan uw muur hebben? Dan raad ik u "Xpozer" aan als materiaalkeuze. http://www.desenho.nl/fotografie

Alle werken