Bryce Canyon's Lonely Tree, USA

Bryce Canyon's Lonely Tree, USA van Ricardo Bouman | Fotografie & Illustraties

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Bryce Canyon's Lonely Tree, USA van Ricardo Bouman | Fotografie & Illustraties

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Deze eyecatcher is gefotografeerd in het schitterende Bryce Canyon National Park tijdens een 2-weekse roadtrip door het westen van USA / Noord-Amerika / Verenigde Staten van Amerika.
Ik arriveerde op een zeer warme dag in Bryce Canyon om een mooie bergwandeling te maken. Ik merkte al snel dat Bryce Canyon in vergelijking met de Grand Canyon, een stuk kleiner, maar wel veel toe­gankelijker en avontuurlijker is. De hicking-trails door de pieken en dalen zijn uitdagend en de sfeerbeleving in deze National Park is uitstekend voor actieve wandelaars en hickers.
Na een aardige klim arriveerde ik op een bergtop, waar ik deze prachtige eenzame naaldboom (the lonely tree) tegenkwam. Het totale uitzicht met de fel blauwe hemel, aardse kleuren, ge-eroseerde oranje bergen en bergtoppen en de fraaie kronkelige vorm van deze eenzame boom een "Bristlecone Pine Tree" was werkelijk een prachtig vergezicht om even stil te staan en te genieten van een typisch Noord Amerikaanse uitzicht.

Over Ricardo Bouman | Fotografie & Illustraties

Ricardo Bouman, ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Ik ben dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van opvallende en functionele grafische uitingen. Vormen, kleuren en vlakverdeling spelen hierbij een belangrijke rol. En dit geldt ook voor mijn fotografische beelden. Fotografie is mijn passie en vooral in combinatie met reizen en het bezoeken van natuurgebieden. Belangrijke factoren binnen mijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Aardse elementen zoals: water, land, hemel en gesteente, spelen vaak de hoofdrol. Waar ik bijzonder op let is het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama. En dat is precies wat ik graag vastleg. Ik bewerkt mijn fotobeelden, maar hou de schoonheid van de natuur intact. De fotobeelden vervolgens geschikt zijn voor on- en offline publicaties of als sfeervolle muurdecoratie. Bezoek eens mijn website voor mijn volledig portfolio en informatie: http://www.desenho.nl/fotografie

Alle werken