Collage Pontiac

Collage Pontiac van Kvinne Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Collage Pontiac van Kvinne Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in december!
Nog 20 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

De Pontiac uit 1952 verwerkt in een reclamebord voor Route 66.
Route 66 (US66) is een historische autoweg in de Verenigde Staten. De weg is een nostalgisch symbool voor de rol van de auto in de Amerikaanse samenleving. Deze route is nog steeds erg geliefd bij eigenaren van oldtimers en motorrijders.

Over Kvinne Fotografie

Als fotograaf en beeldbewerker ben ik vanaf 2009 actief bezig met de verschillende facetten van beeld. Via internet, workshops, boeken en tijdschriften heb ik mij veel technieken eigen gemaakt. Toch zijn techniek en fotografieregels voor mij minder belangrijk. Fotografie en fotobewerking zijn voor mij een middel om een beeld te creëren. Kleur, sfeer en emotie spelen een belangrijke rol in mijn afbeeldingen. Door middel van creativiteit en verbeelding ontstaat een wereld waarin dromen werkelijkheid worden en werkelijkheid verandert in een droom.Bekijk ook eens mijn website. http://www.kvinnefotografie.weebly.com Foto's van mijn website kunnen ook via WerkaandeMuur worden geleverd. Ook de hier getoonde werken kunnen aangepast worden in kleur.

Alle werken