Contradictions Two

Contradictions Two van Jurjen Biesbroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Contradictions Two van Jurjen Biesbroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Van deze fazantenveer heb ik een serie gemaakt van vier foto's geïnspireerd door het woord tegenstelling.
De serie past uiteraard goed bij elkaar qua kleurstelling en vormgeving.
En vormen gezamenlijk een palet wat op zich ook weer een tegenstelling weergeeft.

Two:
De veer van een fazant is bij de huid donzig en verder naar de punt worden de veertjes meer gestructureerd en steeds meer gekleurd naar een oranje bruine tint.
Nog steeds vormt in foto 2 de veer een ingehouden emotie, het donkere heeft nog de onverhand, er springen kleine delen van kleur uit, hoe zal de uitbarsting plaatsvinden?

Over Jurjen Biesbroek

Je ogen zijn een hoogstandje van de natuur. Ze stellen razendsnel scherp, volgen alle bewegingen moeiteloos, de techniek in camera's zal dit maar moeilijk kunnen bijbenen, laat staan overtreffen in de toekomst.

Sinds anderhalf jaar hou ik me bezig met fotografie. Wat ik in die tijd heb gemerkt bij het fotograferen is dat mijn aandacht uit gaat naar wat het oog nou juist net NIET kan. Door het snel scherpstellen zie je nooit iets vaags en bij fotografie kan je juist ook de onscherpe delen tegelijkertijd zien. De snelheid van je ogen haalt de beweging uit de onderwerpen, terwijl beweging in een foto juist een onwerkelijkheid kan vastleggen. Dat soort dingen fascineert me. Experimenten hiermee leveren wat mij betreft artistieke kunstwerkjes op, die ik zo aan de muur zou willen hangen in tegenstelling tot alles wat ik met mijn eigen ogen ook kan zien. "Gewone" foto's kunnen heel mooi zijn maar hebben niet dat stukje extra. Die emotie, die sfeer. De meerwaarde zit hem voor mij juist in wat je eigen ogen nooit zouden kunnen weergeven. Dat heb ik ervaren de afgelopen tijd en daar zal ik me op blijven concentreren bij mijn fotografie.

Alle werken