DALI OP DE VELUWE - DALI AT DE VELUWE

DALI OP DE VELUWE - DALI AT DE VELUWE van FOTOGRAFIE - HANSVANDAM

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

DALI OP DE VELUWE - DALI AT DE VELUWE van FOTOGRAFIE - HANSVANDAM

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Ineens sta je midden op de Veluwe oog in oog met een kunstwerk van Dali, althans zo gaat de verbeelding. Een fantastisch schouwspel zomaar midden op de dag. Een dode boom die niet wil wijken. Een stiltemoment. Face to face with a sculpture of Dali? A spectacle of imagination. A dead tree that likes to stay for ever. A tru moment of silence.

Over FOTOGRAFIE - HANSVANDAM

Ook in mijn vrije werk ben ik op zoek naar de kunstzinnige kant van de fotografie. Een boeiende ervaring waarbij ook tekst en poëzie het daglicht ziet in combinatie met het beeld. En altijd ben ik op zoek naar de ziel van alles. De plek waardoor het beeld tot leven komt. Geniet!! Photography fascinates me. Always I am looking to find the spirit, the soul in the photograph. Please enjoy!Eveneens ben ik voornamelijk als portretfotograaf en bedrijfsfotograaf aan de slag en ben ik graag in mijn studio te Papendrecht - regio Drechtsteden - aanwezig. De liefde voor het beeld in zwart-wit is met de paplepel ingegoten al ver voor mijn opleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn.

Alle werken