De Molendriegang in Leidschendam-Portretstand

De Molendriegang in Leidschendam-Portretstand van Ricardo Bouman | Foto en Design

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

De Molendriegang in Leidschendam-Portretstand van Ricardo Bouman | Foto en Design

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in mei!
Nog 2 dagen en 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

De Drie Molens in Leidschendam ook wel de Molendriegang genoemd.
Prachtige Zuid-Hollandse molens, gefotografeerd tijdens een zonnige en winderige winterdag met een typisch Hollandse wolkenlucht. De foto lat prachtige kleurcontrasten zien tussen de lucht en het grasland. Op het grasland zijn enkele witte schapen te zien.

De drie molens, ook wel de Molendriegang genoemd is een serie windmolens gelegen in Leidschendam in het prachtige polderlandschap De Driemanspolder tussen de steden Den Haag en Zoetermeer en naast het dorpje Stompwijk. De molens bestaat al sinds 1672 en zijn bedoeld voor het drooghouden van de Driemanspolder. In het jaar 1902 is de ondermolen getroffen door bliksem en vervolgens helemaal afgebrand. De molens zijn de afgelopen jaren gerestaureerd en weer in bedrijf.

Over Ricardo Bouman | Foto en Design

Ricardo Bouman, ontwerper, fotograaf, illustrator en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Ik ben dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van opvallende en functionele grafische uitingen. Vormen, kleuren en vlakverdeling spelen hierbij een belangrijke rol. En dit geldt ook voor mijn fotografische beelden. Fotografie is mijn passie en vooral in combinatie met (verre) reizen en het bezoeken van natuurgebieden. Belangrijke factoren binnen mijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Aardse elementen zoals: water, land, (wolken of sterren)hemel en gesteente, spelen de hoofdrol. Waar ik altijd in het bijzonder op let is het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama. En dat is wat ik graag vastleg. Ik bewerkt mijn fotobeelden, maar hou de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De bewerkte fotobeelden zijn vervolgens geschikt zijn voor on- en offline media zoals broches en websites maar uiteraard ook als sfeervolle muurdecoratie. Wilt u maximale kleur en scherpte uit mijn fotobeelden aan uw muur hebben? Dan raad ik u "Xpozer" aan als materiaalkeuze. http://www.desenho.nl/fotografie

Alle werken