De Zwarte Gang

De Zwarte Gang van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

De Zwarte Gang van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in december!
Nog 23 dagen en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Mooie zwarte gang met een geweldig raam aan de rechterkant wat zorgt voor een mooi licht. Het zwarte aan het plafond is een gevolg van een brand in dit Italiaanse ziekenhuis.

Over Roman Robroek

Fotograferen is meer dan een hobby. Het vangen van het juiste moment, zoekend naar de perfecte compositie om dát shot te maken dat er bovenuit springt. Het is een passie, een liefde. Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Roman Robroek, 29 jaar en woon in het zuiden van Nederland. Al enkele jaren doe ik mijn best om unieke en pakkende foto's te maken. Begonnen ben ik op reis, tijdens vakantie. Foto's zijn leuk om te hebben en om te bewaren, dacht ik toen. Door social media ben ik geprikkeld om mijn foto's naar een hoger niveau te brengen. Vrijwel iedereen plaatst tenslotte zijn vakantie, reis, natuur of zelfs professionele foto's op bijvoorbeeld Facebook. Door het bekijken van foto's van anderen ben ik gaan nadenken over mijn eigen composities, bewerking en is mijn oog voor detail langzaam verbeterd. Tot een aantal jaar geleden mijn oog viel op een, voor mij destijds, onbekend gebied en specifiek onderwerp. Urban. In eerste instantie zag ik veelal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Tot ik nieuwsgierig werd welk verhaal er achter het gebouw zat. Wie heeft er gewoond, wat voor doel heeft het gehad en waarom is het verlaten? Op dat moment had ik een 'klik' met deze tak van sport. En zo ben ik deze nieuwe wereld ingerold. Ondertussen heb ik groot aantal van deze locaties bezocht. De een nog mooier dan de ander. De mogelijkheid om een kijkje te nemen achter gesloten deuren blijft een unieke ervaring. Een ervaring die ik hoop nog lange tijd mee te mogen maken.

Alle werken