De haven van Inveraray-Schotland

De haven van Inveraray-Schotland van Cilia Brandts

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

De haven van Inveraray-Schotland van Cilia Brandts

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in december!
Nog 28 dagen en 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Schotland is mooi, zelfs als het een beetje regent! De zeilboten in deze haven van Inveraray geven het geheel een heel eigen sfeer!

Over Cilia Brandts

De laatste tijd ben ik mij meer gaan interesseren voor landschappen. Het is heerlijk door de natuur te dwalen met een camera in je hand. Je komt mensen tegen die de hond uitlaten. Ik laat mijzelf en de camera uit! In mijn directe omgeving op de Veluwe is veel te ontdekken. Weersomstandigheden, lichtval en seizoenen, landschappen veranderen voortdurend ! Daarnaast is ook macro fotografie is een echte uitdaging. Kleine beestjes of 'dingetjes' worden ineens heel interessant zo vlak voor de lens. Kleuren en details die anders niet zichtbaar zijn worden heel duidelijk. Mooi en soms ook wat creepy! De uitdaging ligt in het feit dat die kleine beestjes meestal niet geduldig voor de lens wachten tot je een foto hebt gemaakt. Mijn camera is een Nikon D750. De macro lens is ook afkomstig van Nikon en is 105 mm. Daarnaast heb ik een Nikon 70-200 (f4)lens, en een 50 (1.4) en 28 (1.8)mm lens. In het dagelijks leven ben ik Project Assistente bij een groot internationaal bedrijf. Andere hobbies zijn gitaar spelen, films en series kijken , lezen en de poes plagen. Ook volg ik graag actualiteiten en politieke ontwikkelingen. Leuk als er straks een door mij gemaakte foto boven jouw bank hangt ! Er is al een afdruk verkrijgbaar voor 9 euro en er zijn heel veel maten beschikbaar. Kijk eens of er iets voor je bij zit! Dank je voor je belangstelling!

Alle werken