De indrukwekkende kustlijn van De Færøer Eilanden

De indrukwekkende kustlijn van De Færøer Eilanden van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

De indrukwekkende kustlijn van De Færøer Eilanden van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in mei!
Nog 30 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

De indrukwekkende kustlijn van de Faroer eilanden.
De Færøer zijn een autonoom deel van het koninkrijk Denemarken. De Færøer Eilanden bestaan uit 18 eilanden, waarvan er 17 bewoond zijn (totaal aantal inwoners ruim 48.000) en heeft een oppervlakte van 1400 km. De grootste en bekendste eilanden zijn Streymoy, Eysturoy, Vágar en Suduroy. De hoofdstad van de Faeröer Eilanden is Tórshavn, ook wel ?s wereld kleinste hoofdstad genoemd.De eilanden liggen in de Noord-Atlantische Oceaan, ca. 430 km ten zuidoosten van IJsland. De naam Færøer betekend waarschijnlijk schapeneilanden, letterlijk vertaald uit het Deens betekent får schaap en øer eilanden.

Over Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl. (link onder profielfoto) Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken