De witte vuurtoren van Jersey van Ron ter Burg

Werkcode: 33 896 Kopieer de werkcode

Ron ter Burg profielfoto Tijdens mijn bezoek aan de Kanaaleilanden was deze witte vuurtoren van Jersey één van de te fotograferen objecten. Deze foto is gemaakt op een bewolkte en zeer winderige dag rond 04.30 uur 's morgens. Dit was ongeveer een half uur voor de zonsopkomst en dan heeft het licht een prachtige blauwe kleur. Ook het licht van de vuurtoren komt mooi uit als het nog relatief donker is. Het licht weerspiegelt mooi in het pad naar de vuurtoren toe. In het Engels heet deze vuurtoren "Corbière Lighthouse"

Dit werk wordt aangeboden door Ron ter Burg

Ron ter Burg (Groningen, 1969) is free-lance fotograaf, geboren in 1969, en woonachtig in Roden, in de kop van Drenthe.
Ten noorden van Roden ligt het Lauwersmeergebied en de Waddenzee; ten zuiden van Roden ligt de prachtige bosrijke natuur van Drenthe.
Voor Ron dus de ideale omgeving om mijn passie, de natuur- en landschapsfotografie, uit te oefenen.

Ron brengt veel tijd door in gebieden als het Drentsche Aa gebied, Het Dwingelderveld, het Lauwersmeer gebied en de noordelijke Waddenzeekust.
Deze gebieden voelen dan ook als “zijn achtertuin”.

Ron is in 1991 begonnen met fotograferen en heeft zijn fotografie-techniek meester gemaakt in het analoge tijdperk. Al snel heeft hij de keuze gemaakt voor de natuur- en landschapsfotografie en inmiddels staat hij bekend als een ervaren en toegewijde landschapsfotograaf. Hiermee heeft hij verschillende prijzen gewonnen in nationale en internationale fotowedstrijden.

Tijdens de workshops deelt Ron zijn ervaringen, kennis en enthousiasme voor de fotografie met u. In deze workshops leert hij u anders naar het landschap en de natuur kijken en wil Ron u inspireren en enthousiasmeren om er vooral veel op uit te trekken met de camera!

Ron's specialisatie is dus de landschapsfotografie; harmonie en rust zijn belangrijke kenmerken in mijn foto’s, oftewel Healing Art.

Meer weten over Ron ter Burg?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Wina Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Kan niet beter!
Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Fred Schoenmacker Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
hans hofmeijer Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

het behang ziet er goed uit.
We hebben een punt van aandacht: de kleuren komen niet helemaal overeen met de kleuren op de site. Ze zijn ons inziens wat lichter.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Cor Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Een geweldige zaak, met heel veel verschillende schilderijen, op canvas, ook het verzenden geef ik een 10 met griffel, kan niet beter qua iets kopen daar, doen...

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Peter Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden over dit bedrijf. Eerste zending raakte bij vervoerder zoek, zonder probleem is opnieuw het werk geleverd! Gekozen voor uitvoering op staal en mat. Eindresultaat overtreft verwachting. Zeker een aanrader! Ga zo door WADM!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
Jos Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.
Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
michiel Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Mooi resultaat, goede afwerking!
We hebben nu 2 'werken aan de muur' hangen en zij erg tervreden over het resultaat. Ondanks dat het redelijk grote objecten zijn, wijken ze niet af van de afbeeldingen (en wat we er kwalitatief van verwachten)

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Harry Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

goed en communicatie prima
makkelijk en goed ingelicht.. omschrijving etc.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Cees Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Geweldig
Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
D Lok Geverifieerde koper
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Fred Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Doen er alles aan om een goed product af te leveren. Denken ook echt mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2017
Annemieke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig
Prima service, snelle levering, duidelijke mail over proces. In een woord prachtig. We gaan genieten van ons mooie canvasdoek aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de foto De witte vuurtoren van Jersey van Ron ter Burg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden