Den Haag en de Driemanspolder

Den Haag en de Driemanspolder van Ricardo Bouman | Foto en Design

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Den Haag en de Driemanspolder van Ricardo Bouman | Foto en Design

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Skyline van Den Haag en de Driemanspolder. Een mooie panoramafoto van de skyline van Den Haag en de polderlandschappen van de Driemanspolder in Wilsveen en Buytenpark in Zoetermeer.
De foto toont een zonnige lentedag met mooie en frisse kleurcontrasten waar voornamelijk natuurlijke en landelijke onderwerpen getoond worden. U ziet prachtige groene uitgestrekte weilanden waar koeien en schapen rondlopen, kleurrijke wilde bloemen op de voorgrond en enkele fraaie bouwwerken van de Skyline van Den Haag en de Drie Molens van de Molendriegang in Leidschendam / Driemanspolder.
Deze foto is gemaakt vanaf de heuvels van het Buytenpark in Zoetermeer, waar ik eropuit ging om een Timelapse-opname te maken van deze mooie omgeving. De Timelapse opname kunt u bekijken via deze YouTube-link: https://youtu.be/NQoej22fYhs

Over Ricardo Bouman | Foto en Design

Ricardo Bouman, ontwerper, fotograaf, illustrator en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Ik ben dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van opvallende en functionele grafische uitingen. Vormen, kleuren en vlakverdeling spelen hierbij een belangrijke rol. En dit geldt ook voor mijn fotografische beelden. Fotografie is mijn passie en vooral in combinatie met (verre) reizen en het bezoeken van natuurgebieden. Belangrijke factoren binnen mijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Aardse elementen zoals: water, land, (wolken of sterren)hemel en gesteente, spelen de hoofdrol. Waar ik altijd in het bijzonder op let is het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama. En dat is wat ik graag vastleg. Ik bewerkt mijn fotobeelden, maar hou de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De bewerkte fotobeelden zijn vervolgens geschikt zijn voor on- en offline media zoals broches en websites maar uiteraard ook als sfeervolle muurdecoratie. Wilt u maximale kleur en scherpte uit mijn fotobeelden aan uw muur hebben? Dan raad ik u "Xpozer" aan als materiaalkeuze. http://www.desenho.nl/fotografie

Alle werken