Dewy Dragonfly

Dewy Dragonfly van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Dewy Dragonfly van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in december!
Nog 25 dagen en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Deze libel heb ik op een vroege morgen gefotografeerd in een veldje in Nederland. De naam van deze libel is de bloedrode heidelibel, Sympetrum sanguineum en komt zeer algemeen voor. De libel was voorzien van een grote hoeveelheid dauwdruppels. De grootte van deze libellensoort is ongeveer 34-39 mm.
Ik vind het erg rustgevend om in de natuur op zoek te gaan naar mooie insecten, zoals libellen, spinnen en vlinders. ?s Morgens vroeg zijn deze dieren nog rustig en heb je de kans om ze te treffen met dauwdruppels.
Deze foto is gemaakt met behulp van een statief en afstandbediening. De gehanteerde sluitertijd was 1/15 seconde en het diafragma f2.8.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in mijn shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een berichtje via mijn contactpagina: http://tuxphotography.com/christian-tuk-tux-photography/contact Veel fotografie plezier!

Alle werken