Dreigende lucht met regenboog boven de Gouden watervallen, IJsland

Dreigende lucht met regenboog boven de Gouden watervallen, IJsland van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Dreigende lucht met regenboog boven de Gouden watervallen, IJsland van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Dreigende lucht boven de Gouden waterval, Gullfoss. Gullfoss (of gouden waterval) zijn spectaculaire watervallen in de gletsjerrivier Hvítá, de witte rivier. Een toeristische trekpleister, indrukwekkend vanwege de grootte en omdat er vaak een regenboog te zien is als het zonlicht breekt.

Over Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl. (link onder profielfoto) Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken