Eendrachtsmolen langs de Rotte met de Nederlandse vlag

Eendrachtsmolen langs de Rotte met de Nederlandse vlag van Ricardo Bouman | Fotografie & Illustraties

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Eendrachtsmolen langs de Rotte met de Nederlandse vlag van Ricardo Bouman | Fotografie & Illustraties

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Een schitterende sfeervolle foto van de Nederlandse vlag bovenop Molen nummer 4 bij de Rottemeren, Tweemanspolder, Bleiswijk (tussen Rotterdam en Zoetermeer) in Regio Lansingerland. Deze imposante fotobeeld is gemaakt op bevrijdingsdag 2015. Molen nr 4 is een Molen aan de Rottemeren naast het dorpje Bleiswijk. Vlak boven Hillegersberg, Rotterdam en naast Zevenhuizen en Nesselande.
Het was een mooie winderige dag met af en toe wat zonneschijn dat gepaard ging met de typische contrastrijke Hollandse wolken. Langs de Rotte staan nog meer molens die onderdeel zijn van de Molenviergang. Dit fotobeeld heeft een vierkante verhouding. Wenst u liever een andere beeldverhouding? Bekijk dan meer molenfoto's in mijn fotoalbum.

Over Ricardo Bouman | Fotografie & Illustraties

Ricardo Bouman, ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Ik ben dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van opvallende en functionele grafische uitingen. Vormen, kleuren en vlakverdeling spelen hierbij een belangrijke rol. En dit geldt ook voor mijn fotografische beelden. Fotografie is mijn passie en vooral in combinatie met reizen en het bezoeken van natuurgebieden. Belangrijke factoren binnen mijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Aardse elementen zoals: water, land, hemel en gesteente, spelen vaak de hoofdrol. Waar ik bijzonder op let is het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama. En dat is precies wat ik graag vastleg. Ik bewerkt mijn fotobeelden, maar hou de schoonheid van de natuur intact. De fotobeelden vervolgens geschikt zijn voor on- en offline publicaties of als sfeervolle muurdecoratie. Bezoek eens mijn website voor mijn volledig portfolio en informatie: http://www.desenho.nl/fotografie

Alle werken