Eenzame paard in Zoetermeer

Eenzame paard in Zoetermeer van Ricardo Bouman | Foto en Design

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Eenzame paard in Zoetermeer van Ricardo Bouman | Foto en Design

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in mei!
Nog 4 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Een mooie contrastrijke foto van een eenzame paard in het Buytenpark in Zoetermeer (Sweet Lake City).
De foto is gemaakt tijdens een zonnige en koude winterdag met een typisch Hollandse wolkenlucht.
Het Buytenpark is een heuvelachtige park dat ruim 100 hectare groot is. Een groot gedeelte van het gebied is een begrazingsgebied. Wandelingen door het park wordt daarom ook vaak gecombineerd met het spotten van verschillende diersoorten. Avond is het een prachtige plek om sterrenhemels te bekijken met als achtergrond de stadslichten van Den Haag en Leiden en omliggende dorpen als Stompwijk.
Buitenpark is ontstaan als puinstortplaats dat vervolgens is afgedekt met grond. Vandaar de speelse heuvels die zowel wandelaars als fietsers aantrekken. Ook valt er genoeg natuur te ontdekken. Er zijn verschillende roofvogels te zien en er leven paarden en Schotse runderen in het gebied.

Over Ricardo Bouman | Foto en Design

Ricardo Bouman, ontwerper, fotograaf, illustrator en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Ik ben dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van opvallende en functionele grafische uitingen. Vormen, kleuren en vlakverdeling spelen hierbij een belangrijke rol. En dit geldt ook voor mijn fotografische beelden. Fotografie is mijn passie en vooral in combinatie met (verre) reizen en het bezoeken van natuurgebieden. Belangrijke factoren binnen mijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Aardse elementen zoals: water, land, (wolken of sterren)hemel en gesteente, spelen de hoofdrol. Waar ik altijd in het bijzonder op let is het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama. En dat is wat ik graag vastleg. Ik bewerkt mijn fotobeelden, maar hou de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De bewerkte fotobeelden zijn vervolgens geschikt zijn voor on- en offline media zoals broches en websites maar uiteraard ook als sfeervolle muurdecoratie. Wilt u maximale kleur en scherpte uit mijn fotobeelden aan uw muur hebben? Dan raad ik u "Xpozer" aan als materiaalkeuze. http://www.desenho.nl/fotografie

Alle werken