Eenzame schaatser van Thijs Schouten

Werkcode: 35 211 Kopieer de werkcode

Thijs Schouten profielfoto Langs de betoverende waterwegen van Kinderdijk, een schilderachtig dorpje in Nederland, danst een schaatser elegant over het bevroren water. De zon glinstert op het ijs, waardoor het schittert als een fonkelende diamant. Het landschap is bedekt met een laagje sneeuw, dat als een zachte deken de grachten en rietkragen omhult.

Terwijl de schaatser zich voortbeweegt, achtervolgen enkele wapperende reigers zijn elegante sporen. Hun sierlijke bewegingen weerspiegelen zijn gratie op het ijs. De wind fluistert zachtjes door de rietkragen, als een onzichtbare metgezel die de schaatser aanmoedigt om verder te gaan.

In de verte rijzen de beroemde molens van Kinderdijk op uit het landschap. Hun majestueuze silhouetten vormen een iconisch symbool van Nederlandse traditie en technologie. De wieken draaien langzaam in de koude wind, terwijl ze het verhaal van het verleden vertellen.

De schaatser voelt de koude bries op zijn gezicht terwijl hij met souplesse over het ijs glijdt. Zijn schaatsen maken zachte, ritmische geluiden die zich vermengen met het kabbelende geluid van het water dat onder het ijs stroomt. Het gevoel van vrijheid en sereniteit omhult hem terwijl hij zijn eigen pad volgt, omringd door de indrukwekkende schoonheid van Kinderdijk.

De kinderen die aan de oever staan, kijken bewonderend naar de schaatser. Ze dromen ervan om ooit zelf over het bevroren water te glijden, net als hij. De schaatser, als een ware ambassadeur van de Nederlandse schaatstraditie, inspireert en betovert met elke elegante beweging die hij maakt.

De magie van Kinderdijk, met zijn pittoreske molens en betoverende landschap, wordt nog versterkt door de aanwezigheid van de schaatser. Samen vormen ze een tableau vivant van Nederlandse trots en natuurlijke schoonheid, vastgelegd in een moment van pure poëzie op het ijs.

Dit werk wordt aangeboden door Thijs Schouten

Thijs Schouten, 38 jaar, woonachtig in Hoevelaken. Al meer dan 15 jaar actief met fotografie en als kind ook altijd een camera in zijn handen gehad. Fotografie is (naast zijn vriendin en twee dochters) zijn grote passie.Meer informatie vind je op: https://www.thijsschouten.com

Meer weten over Thijs Schouten?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Nanda Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super leuke mailtjes ontvangen nadat wij besteld hadden. Ons schilderij staat prachtig. Goede aflevering. Heel blij mee. Volgende keer bestellen wij weer bij Werk aan de Muur. Dikke dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Albert Hoek Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Hans Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Janneke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

top!
Deskundig advies waardoor de afbeelding die ik aanleverde resulteerde in een prachtige wand,

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Robert Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prima bedrijf.
Na wat onzekerheden of over de maat, heel geduldig behandeld. Niets is een probleem. Werk staat prachtig. Mooie bak lijst van goede kwaliteit. Reproductie zelf ook prachtig. Heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Diane Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie reproducties op canvas.
Vlotte bestelling, snelle levering, mooi eindproduct. Een aanrader. Wij laten ze achteraf inkaderen bij onze eigen lijstenmaker, om een meer gepersonaliseerde afwerking te bekomen. De foto’s volgen dus pas binnenkort.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Stephan Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer ruim assortiment en prima service!
Het was nog een hele kluif om twee mooie afbeeldingen op canvas uit te zoeken, want wát een keuze is er! Ook fijn dat er keuze is uit veel formaten. De communicatie was steeds goed en op de afgesproken datum is keurig en goed verpakt geleverd. Hartelijk dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Brigitte Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
love life Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top mensen met goede adviezen, helpen ze snel en vakkundig, en een fantastische app waarmee je je juiste werk kan kiezen omdat je kan zien hoe dit eruit ziet op je muur. Je werk wordt goed verpakt en levering dag eerder dan was afgesproken in de eerste instantie.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
Guus van Herwaarden Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Gewoon super
Even contact gehad over de levertijd en meer dan super snel alles geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Elvira Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Alles heel goed geregeld
Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
anoniem Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Service is uitstekend; heel attent en vriendelijk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de foto Eenzame schaatser van Thijs Schouten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden