Eieren leggende  Zadelsprinkhaan Ephihippiger  ephihippiger

Eieren leggende Zadelsprinkhaan Ephihippiger ephihippiger van Gerda Hulsebos

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Eieren leggende Zadelsprinkhaan Ephihippiger ephihippiger van Gerda Hulsebos

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Deze foto is er een uit een hele serie bijzondere, en naar ik denk, vrij zeldzame foto?s van een eieren leggende Zadelsprinkhaan.Ik heb ong, anderhalf uur lang dit insect gevolgd op de varen waar het verbleef. De mooiste foto?s die ik hier van heb zijn die waarbij ze geheel gekromd aan het eiwit zit te trekken. Deze serie maakte ik in Lacapelle Biron, Frankrijk, hoog op een berg, in een bosrijk terrein van 6000m2 privé terrein.

Over Gerda Hulsebos

Een wereld meer dan op het eerste gezichtIk hoop dat mijn beeldwerk u inspireert bij het kiezen van een mooie wanddecoratie.Alvast dank voor uw bezoek. Kom binnenkort nog eens kijken want er zullen geregeld updates plaatsvinden met nieuwe decoraties Ik ben Gerda Hulsebos, autodidact beeldend kunstenaar en ik woon in Anloo, Nederland. Passie voor kunst en fotografie loopt als een rode draad door mijn leven. Door mijn werk als beeldmaker in deze shop hoop ik mijn passie met anderen te delen door mijn fotowerk voor betaalbare prijzen beschikbaar te maken.Ik fotografeer graag een grote verscheidenheid aan onderwerpen, uiteenlopend van Macro tot Landschappen, Portretten en Reportages hebben mijn interesse. > English, Francais, Allemange : http://www.photodeco.nl/

Alle werken