Euromast up close

Euromast up close van Hannah Anthonysz

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Euromast up close van Hannah Anthonysz

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

De Euromast is al meer dan 50 jaar een van de toeristische attracties van de stad. 185 meter ontstijgt de menselijke maat, maar als ik de lens richt op de platforms van de mast komt de mens weer in beeld: mensen die kijken en wijzen, een man die schoorvoetend de trap afloopt, en het vervreemdende beeld van de kunstenaar Antony Gormley.
Vanaf mijn balkon heb ik een prachtig uitzicht op de Euromast. ?s avonds is het mijn nachtlamp

Over Hannah Anthonysz

Fotografie begon voor mij in een klein dorp net buiten Vancouver, Canada. Ik kreeg mijn eerste camera toen ik 10 was. Ik werkte als junior fotograaf voor twee lokale kranten en legde het leven rond het vissersdorp vast.
In 1984 verhuisde ik naar Nederland.
Als stadsfotograaf kan ik me in Rotterdam uitleven. Ik hou van het robuste uiterlijk van de stad, de havens en de industrie. En van de Rotterdammers. De stad verandert steeds weer en blijft dus uitdagend voor de fotograaf.
In 2002 ben ik voor mijzelf begonnen als freelance fotograaf. Bij opdrachtgevers sta ik bekend om mijn kwalitatieve, kleurrijke en creatieve fotografie. Mijn portretten worden gewaardeerd door de openheid en de trots die ik bij mensen kan vastleggen. En natuurlijk de professionele afwerking.
In mijn vrije fotowerk werk ik vooral in zwart-wit. Classic en mooi, zoals ik ben begonnen. Mijn belangrijkste werk komt uit mijn 'Mannen aan de Maas' series.

Alle werken