Feyenoord Rotterdam stadium 'De Kuip' at Night - part two

Feyenoord Rotterdam stadium 'De Kuip' at Night - part two van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Feyenoord Rotterdam stadium 'De Kuip' at Night - part two van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Deze foto van het stadion van Feyenoord, de Kuip, is gemaakt vanaf de overkant van de rivier de Nieuwe Maas. Stadion Feijenoord, beter bekend als de Kuip, is in 1937 voor het eerst in gebruik genomen. Na vele jaren met talloze wedstrijden en andere evenementen, is de Kuip in 1994 gerenoveerd. Op 16 november 1994 heeft Prins Willem Alexander de openingshandeling voor aanvang van de Interland Nederland ? Tsjechië verricht. Medio 2012 bleek dat de Kuip toe is aan vernieuwing om bijvoorbeeld kans te kunnen maken op het spelen van interlands in dit stadion.
De foto is gemaakt gedurende het blauwe uurtje tijdens een avond in juli 2014 met behulp van een statief en afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 75 seconden en het diafragma f16.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken