GRAIN van Ans de Bie

Werkcode: 113 151 Kopieer de werkcode

Ans de Bie profielfoto Deze foto heb ik gemaakt in de zomer van 2014. Gewoon in de buurt van mijn woning in het midden van de stad. Ik heb de foto gemaakt bij zonsondergang en op de computer bewerkt. Het zijn korenbloemen, een van mijn lievelingsbloemen. Voor sommigen een onkruid maar voor mij een herinnering aan fijne momenten uit mijn jeugd als ik met mijn vader ging wandelen.

Dit werk wordt aangeboden door Ans de Bie

Mijn naam is Ans de Bie. Geboren en getogen in Eindhoven. Ik ben al jaren actief als beeldend kunstenaar. Mijn opleiding heb ik genoten aan de Kunstacademie in Den Bosch en dat heb ik aangevuld met specifieke wat meer specialistische cursussen her en der. Ik werk op papier en canvas, met acrylverf, collage, aquarel, balpen en potlood , vaak in combinatie. Hiermee maak ik heel divers werk; van vrolijke kinderkamerkunst tot pop-art en abstracte kunst. De illustraties en kinderkamer werken zijn ontstaan door het bewerken van de tekeningen van mijn kinderen. Meestal maak ik hiervoor gebruik van aquarel, maar ook acrylverf en stempeltechnieken. Veel van de schilderijen die u in mijn shop ziet zijn in het verleden in veelvoud als zeefdrukken geprint en verkocht. Mocht u interesse hebben in origineel geschilderd werk op papier of canvas, kunt u contact met me opnemen; ansdebiemail@gmail.comhttp://dbwaterman.weebly.com/https://www.facebook.com/dbWatermanInterior

Meer weten over Ans de Bie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Maddy
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Cjay Carabonara
Nederland
5 / 5

Top bedrijf! Kwaliteit en levert goede service!
Zal hier zeker weer eens wat bestellen of aanbesteden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Martijn
Nederland
5 / 5

Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Monique Lagerweij
Nederland
5 / 5

Leuk contact met medewerkers, Zeer goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Corma
Nederland
5 / 5

Prachtig materiaal, goed afgebeeld in de webshop en zorgvuldige aflevering.
Inmiddels het derde werk aangeschaft en zoals eerdere werken fantastisch. Vorige keren telefonisch contact gehad en zeer goed advies gehad kortom een heel goed gevoel heb ik bij We er k aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Wil
Nederland
5 / 5

Niets op aan te merken!
Bestelling, mailcontacten, en levering waren bijzonder prettig. Dit is mijn eerste kennismaking met Werk aan de Muur en alles was 100% in orde.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Gerald
Nederland
5 / 5

zeer professioneel, adequaat en pro-actief
op zeer korte termijn een zeer mooie bestelling geleverd middels korte en persoonlijke communicatielijnen !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Frank
Nederland
5 / 5

Service die je bij een 5sterren hotel verwacht
Nadat helaas mijn aluminium kunstwerk kapot aankwam ben ik binnen 10 min terug gemaild. Alles werd geregeld. Er werd direct een nieuw kunstwerk gemaakt en het mail verkeer was erg vriendelijk en behulpzaam. Na het vragen wat ik met het kapotte kunstwerk kan doen, werd me geadviseerd om het eventueel aan een non profit organisatie te geven. Die zijn hier vaak erg blij mee. Dit vind ik ook een mooi initiatief in plaats van het weg te laten gooien. Al met al zou ik iedereen willen aanraden om hier zijn kunstwerk te kopen vooral omdat de service (als er iets mis gaat) gewoon subliem is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Ronald
Nederland
5 / 5

Top service!
Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit landschapskunstwerk GRAIN van Ans de Bie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
157,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden