Gekleurde palen

Gekleurde palen van Marcel Pietersen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Gekleurde palen van Marcel Pietersen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Gekleurde palen gevonden op het terrein in West-Terschelling waar ook de vele gekleurde boeien zijn opgeslagen. Deze lagen in een hoekje als afval. De beschadigingen geven een mooi beeld. Waar deze palen voor gebruikt zijn is mij niet bekend.

Over Marcel Pietersen

De allereerste foto die ik maakte, maakte ik in 1974. Het was een project voor school. De bedoeling was om een foto te maken van mijn ouderlijk huis.En die mislukte.Het ging toen nog met een rolletje en alles moest met de hand worden ingesteld. Dat was dus niks voor mij 13 jaar oud, wist ik veel. Vele jaren later nog eens een fototoestel van mijn oudste broer mee gehad naar Mallorca. Ook geen succes, want de zandkorrels kwamen later uit het toestel rollen. Er zaten wel een aantal leuke foto's bij maar nog niet om over naar huis te schrijven.Jaren later zelf maar een camera gekocht. Het kostte me vele rolletjes, maar om te zeggen dat ik mooie foto's maakte, nee... In het Dolfinarium een filmrolletje vol geschoten. Ik naar de fotograaf (zoals je dat toen nog deed). Maar de foto's waren weer geen succes.Eindelijk deed het digitale tijdperk zijn intrede. Vele foto's gemaakt, vele foto's weggegooid, idieaal want het kost niks. Als ze eenmaal op de pc staan heb de de mogelijkheid ze te bewaren, te bewerken of weg te gooien. Ik had nu de mogelijkheid om, net als vele andere beginnende fotografen, te oefenen. Ik ben begonnen met een Trust 710 Power@m zoom. Met dit toestel, in 2003, nog de trouwfoto's gemaakt voor mijn beste vriend en vriendin. En niet eens zo slecht. Al zeg ik het zelf.Daarna kocht ik een HP 945. Inmiddels via een Nikon d200 beland bij een Nikon d7000.

Alle werken