Gesloten strandcabine bij zonsondergang aan het strand van Oostkapelle, Zeeland, Holland, Nederland.

Gesloten strandcabine bij zonsondergang aan het strand van Oostkapelle, Zeeland, Holland, Nederland. van Ad Huijben

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Gesloten strandcabine bij zonsondergang aan het strand van Oostkapelle, Zeeland, Holland, Nederland. van Ad Huijben

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Gesloten strandcabine bij zonsondergang aan het strand van Oostkapelle, Lichte versie om rust te geven tegen een lichte muur. Zeeland, Holland, Nederland. Eenzaam en alleen bij een ondergaande zon. De foto is genomen bij een ondergaande zon, De zonsondergang geeft zachte kleuren, zodat alles een pasteltint krijgt. De strandcabines zijn bijna allemaal verschillend waardoor de lijnen niet zo strak zijn. Er ontstaat een speels lijnenspel. afbeelding strand afbeelding strandcabine afbeelding duinen

Over Ad Huijben

Rust aan de muur is mijn hoofdthema. Met mijn foto's maak ik de natuur nog mooier als de werkelijkheid. Niet door een toeval maar een voor opgestelde regie van het juiste tijdstip en lichtinval. Ik fotografeer met Canon 6D (full Frame) en topkwaliteit Canon lenzen. Als amateurfotograaf heb ik meer dan 40 jaar ervaring. In de tijd van de analoge fotografie werkte ik met een Bronica 6x6 camera. Vandaar dat mijn huidige full frame camera een minimum eis is voor mijn fotografie. Als ik geen natuur fotografeer dan moeten mijn foto's een speciale betekenis hebben. Andere sites die foto's verkopen stimuleren vaak een commerciële wijze van fotograferen, daar ben ik geen voorstander van. Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl van fotograferen. Mijn "handtekening" in de fotografie gaat vooral naar de sfeer van rust en stilte. Verwerken van verdriet en beroepsgroepen die daar actief in zijn zullen mijn werk graag aan de muur willen hebben. Rustgevende foto's passen goed bij psychologen en begrafenisondernemers. De beste kwaliteit krijg ik alleen als ik mijn hart volg. Ik heb me bij het IVN aangesloten bij de werkgroep fotografie om meer inspiratie te krijgen van andere fotografen.

Alle werken