Gouden zonsondergang Oostvaardersplassen

Gouden zonsondergang Oostvaardersplassen van bird bee flower and tree

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Gouden zonsondergang Oostvaardersplassen van bird bee flower and tree

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

De oranje tinten van de zonsondergang bij natuurgebied de Oostvaardersplassen in Flevoland. Nederlands natuurgebied bekend van de documentaire de Nieuwe Wildernis. Dit prachtige ongerepte landschap met veel riet en waterplassen in de Flevopolder tussen Lelystad en Almere verraste ons op een koude januari dag met een hele fraaie zonsondergang. De lucht was bijna wolkenloos en de wind was gaan liggen waardoor het water er bij leek te liggen als een gladde heldere ijsvlakte. Door deze windstilte werden de struiken en bomen langs de rietkraag aan de horizon fraai weerspiegeld in het stille en rimpelloze water. Door de goud gele en oranje kleuren leek de horizon wel in brand te staan.

Over bird bee flower and tree

Op een 'eigenwijze" maakt bird-bee-flower-and-tree de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van bird-bee-flower-and-tree.

Alle werken