Hoofd van Buddha van Marcel Derweduwen

Werkcode: 61 892 Kopieer de werkcode

Marcel Derweduwen profielfoto Elk levend wezen heeft dezelfde wens - om gelukkig te zijn en lijden te voorkomen. Zelfs pasgeboren baby's, dieren en insecten hebben deze wens. Het is onze wens sinds de tijd zonder begin en het is bij ons de hele tijd, zelfs tijdens onze slaap. We besteden onze hele leven hard werken om te voldoen aan deze wensen.
Aangezien deze wereld evolueerde, hebben de mensen veel tijd en energie besteed aan het verbeteren externe omstandigheden in hun zoektocht naar geluk en een oplossing voor hun vele problemen. Wat is het resultaat?
In plaats van hun wensen wordt voldaan, is het menselijk lijden blijven stijgen terwijl de ervaring van geluk en vrede vermindert. Dit toont duidelijk aan dat we nodig hebben om een ??ware methode voor het verkrijgen van puur geluk en vrijheid van ellende vinden.
Als er iets misgaat in ons leven en we tegenkomen moeilijke situaties hebben we de neiging om de situatie zelf als probleem, maar in werkelijkheid wat problemen die we ervaren komt van de kant van de geest. Als we waren te reageren op moeilijke situaties met een positieve of een vredige geest zouden zij geen problemen voor ons, wij kunnen namelijk zelfs komen hen als uitdagingen of kansen voor groei en ontwikkeling beschouwen. Problemen ontstaan ??alleen als we reageren op problemen met een negatieve gemoedstoestand. Daarom, als we willen vrij zijn van problemen die we moeten leren om onze geest te beheersen.

Dit werk wordt aangeboden door Marcel Derweduwen

Hallo ik ben Marcel uit Oost-Vlaanderen België en fotograferen is een heerlijke uitlaatklep. Hoewel ik vele soorten fotografie leuk vind ligt mijn voorkeur bij landschappen en dierenfotografie. Het liefste ga ik voor dag en dauw opstap met mijn camera. Mist, nevel of grondmist in combinatie met opkomende zon vind ik geweldig. Graag deel ik mijn mooiste werk met jullie.

Meer weten over Marcel Derweduwen?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Richard van Belzen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

In een woord geweldig, ruime keuze en prima service. Foto op canvas was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Marcel Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Neem de tijd en ervaar de vele mogelijkheden
Door het “tool” heb je een goed inlevingsvermogen om het thuis aan de muur te ervaren of het bij het interieur past en de maat zelf kun5 bepalen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Michiel Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Hele fijne en snelle afhandeling. Bestelling was helaas vertraagd door de vakantieperiode van de productie, maar Werkaandemuur bood direct een alternatieve oplossing.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Anita van Splunter Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig product,zeer goed verpakt, uitstekende communicatie!
Overzichtelijke site,makkelijk plaatsen van bestelling. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Product zeer goed verpakt en keurig volgens afspraak afgeleverd. Product voldeed volledig(stiekem nog iets meer) aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Rachelle de Wit Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goed geholpen door Styliste Fela, ze wist precies de juiste tips te geven. Het kunstwerk is precies groot genoeg en het eindresultaat mag er wezen. Mijn man en ik zijn dolenthousiast. De kwaliteit is boven verwachting goed en de medewerkers zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
de Waal Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

De hulp die je krijgt bij het aankopen van een werk aan de muur vond ik zeer prettig.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
René Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top kwaliteit!
Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Wim Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig materiaal, super verpakt aangeleverd! Klasse
Prima werk, alles uitstekend samengesteld en verpakt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Linda Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Prachtige werken, service is ook goed. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling! Canvas is ontzettend mooi geworden, erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Ans van der Heij Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Met zorg en liefde gemaakt!
Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Charles Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Rita Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Duidelijk, efficiënt, enthousiast, prachtig product. Kortom gewoon een goed bedrijf. Ik word er blij van

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de foto Hoofd van Buddha van Marcel Derweduwen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
118,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden