Java van Aline van Weert

Werkcode: 16 406 Kopieer de werkcode

Aline van Weert profielfoto Oud pakhuis bij het nieuwe Luxor en hotel New York in Rotterdam.
Deze foto is er één uit serie van 4 foto's.

Dit werk wordt aangeboden door Aline van Weert

Naast mijn werk houd ik me bezig met fotografie, maar wel met een net iets andere kijk op beelden. Een foto is een beeld, een dergelijk beeld kan kunst zijn. Ik kijk anders naar de dingen om me heen, ik zie lijnen, composities, natuurlijke en gemaakte vormen.

Meer weten over Aline van Weert?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Christa Van der Wielen
Nederland
5 / 5

Erg blij met ons Werk aan de muur! Super eenvoudig systeem dat door iedereen in elkaar gezet kan worden en tóch ziet het eruit alsof het door een vakkundige professional is ingelijst! ? Top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Fam. Jansen
Nederland
4.5 / 5

Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Kelly
Nederland
4.5 / 5

Top service en kwaliteit!
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Rolf
Nederland
5 / 5

Wandpaneel geslaagd
Voor een wandpaneel van 100x150 met geluidsabsorberende eigenschap kregen we technisch advies. Dus nu hebben we een betere acoustiek en een fraaie afbeelding aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Ronald
Nederland
5 / 5

Top service!
Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Erik
Nederland
5 / 5

Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Ans
Nederland
5 / 5

Het "werk" wordt netjes afgeleverd en men is meedenkend over het bestelde o.a. of de maatvoering klopt en het dan naar wens is!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Bertina
Nederland
5 / 5

heel blij
grote keuze bij Werk aan de muur . Wilde iets voor op het toilet en ben leuk geslaagd met een subtiel kunstwerk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Victor Burgmeijer
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Beautiful custom-made system that is simple but solid to assemble... (Original) Mooi op maat gemaakt systeem wat eenvoudig maar degelijk in elkaar te zetten is...

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Harm
Nederland
5 / 5

Goede en snelle klantenservice.
Wij hebben een mooi groot canvasdoek besteld. Snelle levering en duidelijke updates tijdens dit proces. Helaas kwam het doek beschadigd aan. Dankzij vlotte reacties van Rosanne naar volle tevredenheid opgelost. Zo kan het blijkbaar ook!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Inge
Nederland
4.5 / 5

Een prachtig schilderij, ik ben er hartstikke blij mee. Prima prijs, goede afwikkeling en snelle bezorging. Maar vooral een hele goede service via de mail. Lianne bedankt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de Rotterdam foto Java van Aline van Weert op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden