Karelsbrug in Praag (Tsjechië) tijdens het Blauwe Uur

Karelsbrug in Praag (Tsjechië) tijdens het Blauwe Uur van Anna Wallenborn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Karelsbrug in Praag (Tsjechië) tijdens het Blauwe Uur van Anna Wallenborn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Op deze foto zijn de Karelsbrug en Pra?sky Hrad (het kasteel van Praag) te zien. De foto is opgenomen tijdens het blauwe uur, zodat de lucht nog blauw is en vooral de wolken goed naar voren komen, terwijl het al donker genoeg is zodat de gebouwen verlicht zijn. Omdat de foto haarscherp is, zijn ook kleine details goed te herkennen en blijft het interessant om na de foto te kijken.

Over Anna Wallenborn

Ik ben een jonge fotografe die steeds ermee bezig is zich verder te ontwikkelen. Op dit moment volg ik de opleiding tot fotograaf aan de Fotoacademie te Amsterdam; ik maak dus van mijn passie nu ook mijn beroep! Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland, maar voor mijn studie ben ik naar Nederland gekomen en voel me inmiddels hier meer thuis dan in Duitsland ;) Met fotografie ben ik al jaren bezig, maar de afgelopen 3 jaar ben ik er toch wat serieuzer mee aan de slag gegaan en zijn mijn foto's dus ook steeds beter geworden. Ik hoop dat deze ontwikkeling nog even zo door blijft gaan!

Alle werken