Kea Papegaai

Kea Papegaai van Ricardo Bouman | Foto en Design

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Kea Papegaai van Ricardo Bouman | Foto en Design

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in mei!
Nog 3 dagen en 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Tijdens een rit van Te Anau naar Milford Sound in de Fiorrdlands van Nieuw Zeeland kwam ik verschillende van deze prachtige, ondeugende maar zeer slimme Kea papegaaien tegen. De Kea's zijn gek op rubber en andere plastic of kunststofachtige materialen. Daarnaast vinden ze het erg leuk om vanalles te slopen wat ze maar tegenkomen. Het parkeren van je auto in berggebieden van Nieuw Zeeland waar deze papegaaien zich bevinden is dus geheel op eigen risico. Voor de rest zijn het zeer sociale beesten die absoluut niet schuw zijn en daarom graag richting de mensen gaan maar het is niet zo dat ze je ze kunt aaien, maar je kunt wel heel dichtbij ze komen om mooie foto's van ze te maken of gewoon om ze een goed te bekijken. Want met hun prachtige contrastrijke veren met verschillende bruinen en groentinten zijn het werkelijk prachtige vogels.

Over Ricardo Bouman | Foto en Design

Ricardo Bouman, ontwerper, fotograaf, illustrator en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Ik ben dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van opvallende en functionele grafische uitingen. Vormen, kleuren en vlakverdeling spelen hierbij een belangrijke rol. En dit geldt ook voor mijn fotografische beelden. Fotografie is mijn passie en vooral in combinatie met (verre) reizen en het bezoeken van natuurgebieden. Belangrijke factoren binnen mijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Aardse elementen zoals: water, land, (wolken of sterren)hemel en gesteente, spelen de hoofdrol. Waar ik altijd in het bijzonder op let is het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama. En dat is wat ik graag vastleg. Ik bewerkt mijn fotobeelden, maar hou de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De bewerkte fotobeelden zijn vervolgens geschikt zijn voor on- en offline media zoals broches en websites maar uiteraard ook als sfeervolle muurdecoratie. Wilt u maximale kleur en scherpte uit mijn fotobeelden aan uw muur hebben? Dan raad ik u "Xpozer" aan als materiaalkeuze. http://www.desenho.nl/fotografie

Alle werken