Kleurrijke Wereldkaart - Our Colorful World

Kleurrijke Wereldkaart - Our Colorful World van Creatieve Wereld- en Landkaarten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Kleurrijke Wereldkaart - Our Colorful World van Creatieve Wereld- en Landkaarten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in december!
Nog 24 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Kleurrijke Wereldkaart in Aquarel / Our Colorful World
Creatieve, kleurrijke en moderne Wereldkaart in Aquarel. Deze eyecatcher is uitermate geschikt voor hedendaagse woning-, horeca- en kantoorruimten. Maar natuurlijk ook superleuk in een stoere kinderkamer of in industriële interieurs.
Het schilderij is geschilderd met de "nat op nat" techniek en bevat scherpe lijnen en een mooi contrast tussen land en zee.
Alle kleuren hebben een duideljke link met het klimaat van land of continent. Alaska is koud en daarom blauw en Afrika is droog en bosrijk en daarom geeloranje en donkergroen, Zuid Amerika en Azie zijn tropisch en zijn daarom groen en donkergroen, Noord Amerika is een mix van van groen, geel en oranje en Australië is oranje met her en der een groene kustlijn.

Over Creatieve Wereld- en Landkaarten

Welkom bij "Creatieve Wereld- en Landkaarten". Echte eyecatchers voor elk type interieur zoals woning-, school-, horeca- en kantoorruimten. In deze webshop vindt u een unieke collectie met creatieve, moderne, industriële en typografische wereld- en landkaarten. Alle werken in deze webshop is het creatieve werk van grafisch ontwerper Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Ricardo is eigenaar van een ontwerpbureau en in zijn vrije tijd graag bezig met illustreren en fotografie. Zijn groeiende collectie bevat momenteel mooie landkaarten van o.a. Nederland, Europa, Verenigde Staten (USA), Nieuw Zeeland, Australië en verschillende Wereldkaarten en Stadsplattegronden. De meeste kaarten zijn met de hand geschilderd. De typografische- en mixed-media kaarten zijn digitaal geïllustreerd op de computer.M.v.g. Ricardo Boumanwww.desenho.nl

Alle werken