Kleurrijke Wereldkaart - Our Colorful World

Kleurrijke Wereldkaart - Our Colorful World van Creatieve Wereldkaarten en Landkaarten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Kleurrijke Wereldkaart - Our Colorful World van Creatieve Wereldkaarten en Landkaarten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Kleurrijke Wereldkaart in Aquarel / Our Colorful World
Creatieve, kleurrijke en moderne Wereldkaart in Aquarel. Deze eyecatcher is uitermate geschikt voor hedendaagse woning-, horeca- en kantoorruimten. Maar natuurlijk ook superleuk in een stoere kinderkamer of in industriële interieurs.
Het schilderij is geschilderd met de "nat op nat" techniek en bevat scherpe lijnen en een mooi contrast tussen land en zee.
Alle kleuren hebben een duidelijke link met het klimaat van land of continent. Alaska is koud en daarom blauw en Afrika is droog en bosrijk en daarom geeloranje en donkergroen, Zuid Amerika en Azië zijn tropisch en zijn daarom groen en donkergroen, Noord Amerika is een mix van van groen, geel en oranje en Australië is oranje met her en der een groene kustlijn.

Over Creatieve Wereldkaarten en Landkaarten

Welkom bij "Creatieve Wereld- en Landkaarten". Echte eyecatchers voor onder andere woning-, school-, horeca- en kantoorruimten. In deze webshop vindt u een unieke collectie bestaand uit creatieve, moderne, industriële en typografische wereld- en landkaarten. Alle kaarten zijn geillustreerd door grafisch ontwerper Ricardo Bouman uit Zoetermeer. Meer zien? Kijk op: http://www.wereldkaarten.shop

Alle werken