Kronkelboom

Kronkelboom van Saskia van Gelderen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Kronkelboom van Saskia van Gelderen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in december!
Nog 27 dagen en 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Deze prachtige bomen vind je langs de kuststrook van Kroatië. Het zijn het soort bomen die ik ook graag teken. Met grillige stammen.
Hier is het hartje zomer. De grond is kurkdroog, de hemel een intens blauw. Veel schaduw als bescherming tegen de zon geven deze bomen niet. Maar om naar te kijken (en te fotograferen) zijn ze prachtig.

Over Saskia van Gelderen

Ik noem mezelf een beeldenjager. Overal kan een mooi beeld verscholen zitten. Ook zomaar in een bushokje, onder je schoenen of in je eigen woonkamer. Ik vang deze beelden in foto's, of gebruik ze als inspiratie in mijn tekeningen. Na mijn studie aan de kunstacademie, heb ik me op de fotografie en illustratie gestort. Ik maak kleurrijke en sprookjesachtige illustraties voor diverse opdrachtgever. Daarnaast maak ik ook veel vrij werk, dat je hier kunt vinden. In mijn shop op werkaandemuur.nl vind je vooral veel reisfoto's en tekeningen. Op veel van mijn werk staan bomen, bewust of onbewust, die duiken steeds op! De sfeer van mijn tekeningen is vaak sprookjesachtig en sfeervol. Ik vind dan ook veel inspiratie in sprookjes, mythen en (dag) dromen. Op mijn foto's staat vooral het landschap centraal. Als er mensen op staan, dan vaak klein of in silhouet. Ik hou ervan om de grootsheid van de natuur te tonen. Wil je toch liever een werk dat helemaal op maat voor jou gemaakt is? Kijk dan op mijn website http://www.saskiavangelderen.nl voor contactinformatie.

Alle werken