La Tour est en promotion

La Tour est en promotion van juvani photo

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

La Tour est en promotion van juvani photo

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

De illegale verkopers van mini- Eiffeltorens doen goede zaken langs de Seine in Parijs. Waar ze in de souvenir shops voor het vijfvoudige worden aangeboden, gaan ze op straat bij bosjes. Echter; de politie jaagt ze op, en net tijdens het afdrukken stoven ze uiteen waardoor een verkoper in beeld liep. Toevalstreffer!

Over juvani photo

juvani photo | digital art : enhancing your view on our planet!Ik laat graag zien dat het mooie van de wereld vaak in kleine dingen zit; een landschap, een detail, een stilleven. Maar ook de schoonheid van verval. De mediterrane levensstijl vangen in een impressie is het doel van de Dolce Vita serie. Met name de sfeer en het landschap van Italië, en dan concreter de regio's le Marche, Umbria, Toscane, Bloemenriviera en de Cinque Terre. In opdracht ook freelance beschikbaar voor fotografie voor en over architectuur, interieur, design, technologie en wetenschap.

Alle werken