Landschap met beekje in Ecuador

Landschap met beekje in Ecuador van Daniel Maissan

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Landschap met beekje in Ecuador van Daniel Maissan

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in mei!
Nog 30 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Een bergachtig vergezicht , met een rustige stroompje in Ecuador. Deze foto werd genomen tijdens een reis voor de Waka Waka-stichting in Ecuador.

Voor elke verkoop, zal 1/3 van de prijs worden gedoneerd aan www.waka-waka.com , een stichting die zonne-energie lampen verspreid aan de 1,2 miljard mensen die geen toegang hebben tot elektriciteit.
Van de rest van de winst zal 1/3 voor de productie kosten worden gebruikt en 1/3 zal worden gebruikt om de fotograaf in staat te stellen om te werken voor www.SendMeSomewhere.com. Dit is een platform dat NGO's en stichtingen in staat stelt een fotograaf uit te zenden om hun projecten vast te leggen.

Over Daniel Maissan

Mijn naam is Daniel Maissan, een documentaire / reportage fotograaf. Met mijn vertrouwde Leica camera werk ik voornamelijk voor stichtingen, NGO's en sociaal ondernemers. Ik werk voornamelijk met groothoek objectieven en fotografeer op een manier die wordt omschreven als straatfotografie. De foto's die hier verkocht worden, zullen op een speciale manier verkocht worden:Voor elke verkoop , zal 1/3 van de prijs worden gedoneerd aan http://www.SendMeSomewhere.com , een platform dat NGO's en stichtingen in staat stelt een fotograaf uit te zenden om hun  project vast te leggen. Of het zal worden gedoneerd aan een specifiek genoemde stichting of NGO.De rest van de winst wordt voor 1/3 gebruikt voor de productiekosten en 1/3 zal worden gebruikt om de fotograaf in staat te stellen te werken voor Send Me Somewhere .

Alle werken