Maanvanger

Maanvanger van Saskia van Gelderen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Maanvanger van Saskia van Gelderen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in mei!
Nog 5 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Ik teken vaak bomen. De vorm van de stam, zo grillig en toch herkenbaar, fascineert me. Toen ik deze tekening maakte was het herfst en de kleuren om me heen schenen goud en rood. Dit beeld zag ik voor me toen ik naar de bomen bij mijn atelier keek. Een losse boom, zwevend in de lucht, groeiend op de maan. Nieuwe manen ontstaan aan de takken.

Over Saskia van Gelderen

Ik noem mezelf een beeldenjager. Overal kan een mooi beeld verscholen zitten. Ook zomaar in een bushokje, onder je schoenen of in je eigen woonkamer. Ik vang deze beelden in foto's, of gebruik ze als inspiratie in mijn tekeningen. Na mijn studie aan de kunstacademie, heb ik me op de fotografie en illustratie gestort. Ik maak kleurrijke en sprookjesachtige illustraties voor diverse opdrachtgevers. Op veel van mijn werk staan bomen, bewust of onbewust, die duiken steeds op! De sfeer van mijn tekeningen is vaak sprookjesachtig en sfeervol. Ik vind dan ook veel inspiratie in sprookjes, mythen en (dag) dromen. Op mijn foto's staat vooral het landschap centraal. Als er mensen op staan, dan vaak klein of in silhouet. Ik hou ervan om de grootsheid, en de eenzaamheid, van de natuur te tonen. Wil je meer werken zien, ga dan naar mijn eigen website http://www.tussentaartentekening.nl

Alle werken