Manhattan aan de Maas

Manhattan aan de Maas van Paul Kampman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Manhattan aan de Maas van Paul Kampman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in mei!
Nog 30 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

De skyline van Rotterdam gefotografeerd vanaf de Westerkade, met v.l.n.r. de Erasmusbrug, in de volksmond ' de Zwaan' genoemd. De Maastoren van Odile Decq Benoit Cornette. Toren op Zuid van Renzo Piano. De Rotterdam van Rem Koolhaas. Las Palmas van Benthem en Crouwel. New Orleans, ontworpen door Alvaro Siza. Het World Port Center, architect Sir Norman Foster. Montevideo van architectenbureau Mecanoo (Francine Houben). En als laatste helemaal rechts het voormalige kantoor van de Holland Amerika Lijn (HAL), nu hotel New York.

Over Paul Kampman

Gepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken