Meerkoeten in de stad

Meerkoeten in de stad van Michel van Kooten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Meerkoeten in de stad van Michel van Kooten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Foto van meerkoeten op een drijvend kunstwerk in de Westersingel in Rotterdam. De zilverkleurige kunst en de kleurige reflectie in het water zien er onnatuurlijk uit, maar de vogels voelen zich volledig thuis in de stad.

Over Michel van Kooten

De laatste jaren houd ik me steeds meer bezig met fotografie en heb inmiddels een grote collectie opgebouwd. De meeste foto's zijn van Nederlandse natuur en landschappen zoals bossen, duinen, landgoederen, strand en zee. Ook fotografeer ik veel in Rotterdam. Af en toe leg ik architectuur en stadsgezichten vast in andere steden. Op het moment bied ik foto's aan van Amsterdam, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Gouda, Groningen, Haarlem, Parijs, Rotterdam, Scheveningen en Venetië. Ten slotte heb ik een grote collectie foto's van Madeira, Portugal. Volg me op Facebook: https://www.facebook.com/MichelvanKootenPhotography of Twitter: @mvkooten

Alle werken