Momen silhouet bij zonsopkomst, Leuvenumse Bossen

Momen silhouet bij zonsopkomst, Leuvenumse Bossen van Maurice Verschuur

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Momen silhouet bij zonsopkomst, Leuvenumse Bossen van Maurice Verschuur

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in december!
Nog 27 dagen en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Als je niet beter weet zou je denken dat dit op een soort Afrikaanse savanne is. Deze foto is echter gemaakt in de Leuvenumse Bossen in de buurt van Harderwijk. Door het tegenlicht van de zon zijn alleen de silhouetten van de bomen te zien wat een erg mooi contrast geeft.

Deze foto is gemaakt op de (hele) vroege ochtend van 17 september 2014. Harderwijk ligt voor mij (ik woon aan de kust in de buurt van Rotterdam) niet om de hoek. Een goede planning om op tijd te zijn was van belang. Het resultaat mag er zijn. Bekijk ook de andere foto's die ik op deze ochtend heb gemaakt.

Over Maurice Verschuur

Fotografie is voor mij vrijheid. Eropuit trekken. Bijvoorbeeld de natuur of de stad in. Alles wat je nodig hebt is je camera, rugzak met alles erin en het belangrijkste: je creative en alerte 'state of mind'.In 2011 kocht ik mijn eerste camera en ben ik hobbymatig begonnen. Rond diezelfde tijd begon ik als journalist bij een lokale omroep waar ik steeds meer nieuwsfoto's ging maken. Hoewel dat ook erg leuk is gaat mijn voorkeur uit naar natuur-, landschap- en reisfotografie. Hier steek ik dan ook steeds meer tijd in.

Alle werken