Muursterretjes van Teuni's Dreams of Reality

Werkcode: 40 016 Kopieer de werkcode

Teuni's Dreams of Reality profielfoto Gewoon muursterretje (Tortula muralis) is een mos. De plant komt voor op muren en stenen in de stedelijke omgeving. Het mos vormt ongeveer 5 cm hoge kussentjes. Zo ontdekte ik ze ook op mijn tuinmuur. Na een koude nacht met vochtige lucht had zich rijp gevormd op de mosjes. Toen de temperatuur iets ging stijgen vormden zich druppeltjes aan de halmpjes. Door een macrolens gezien met een groot diafragma wordt het een landschapje op zich. De onscherpe mosjes geven een mooie zachte achtergrond, terwijl de focus op de voorste mosjes is gelegd. Het tegenlicht zorgt voor lensflair op de onscherpe druppeltjes in de achtergrond.

Dit werk wordt aangeboden door Teuni's Dreams of Reality

Ik ben Teuni Stevense en heb als grootste hobby fotograferen, met macrofotografie als voorkeur. In de vakantie gaat de camera ook mee en dan concentreer ik me meer op landschappen of mooie steden. Op https://www.500px.com/teuni staan nog meer foto's die (na overleg) ook in aanmerking kunnen komen voor een afdruk.
Ook ben ik digitaal gaan tekenen. Die werken vind je in de map ‘getekende illustraties.’

Meer weten over Teuni's Dreams of Reality?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Theo
Nederland
4.5 / 5

Geweldig
Geniet er elke dag van

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
Ger
Nederland
4 / 5

Prima gemaakt
Ik had wat wensen die perfect zijn toegepast. Wat handig zou zijn is de bezorgtijd te vermelden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Marlies
Nederland
5 / 5

Super service
Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Vivianne
Nederland
5 / 5

Professioneel en mooi product.
Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Jos
Nederland
5 / 5

Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.
Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Jan en Diny
Nederland
5 / 5

Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerksters,
Regelmatig telefonisch overleg heeft er toe geleid dat we goede adviezen hebben gekregen. Het eindproduct is excellent! Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerk(st)ers. Vanwege onze verhuizing is onze inrichting nog niet volledig en zullen we later nog een afbeelding uploaden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Marja Pelzer
Nederland
4.5 / 5

Kunst naar ons hart!
Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
Eddie
Nederland
5 / 5

Perfect
Mooi kunstwerk, volgens afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden van de vordering. Levering ook volgens afspraak. Kortom aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Harm
Nederland
5 / 5

Goede en snelle klantenservice.
Wij hebben een mooi groot canvasdoek besteld. Snelle levering en duidelijke updates tijdens dit proces. Helaas kwam het doek beschadigd aan. Dankzij vlotte reacties van Rosanne naar volle tevredenheid opgelost. Zo kan het blijkbaar ook!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Nienke
Nederland
5 / 5

Prachtige werken en zeer goede klantenservice
Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de foto Muursterretjes van Teuni's Dreams of Reality op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden