NEMO Science Center.

NEMO Science Center. van Renzo Gerritsen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

NEMO Science Center. van Renzo Gerritsen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Over Renzo Gerritsen

Renzo Gerritsen is een jonge en ambitieuze fotograaf die altijd op zoek is naar een nieuw perspectief. Renzo neemt het heft in eigen handen om persoonlijke, maar ook om uw doelen te bereiken.

Renzo is een specialist in avondfotografie en met zijn unieke fotoserie ?Nachtelijk Amsterdam? heeft hij Nederland kennis laten maken met zijn kwaliteiten en visie. Renzo ging op dezelfde voet verder en maakte een reportage over verkrotting in Amsterdam die veel positieve reacties kreeg. Sindsdien maakt Renzo reportages voor de Nieuwe Revu en voert hij opdrachten uit voor oa reclamebureau?s, de Gemeente Utrecht, GVB Amsterdam en de G1000 Amersfoort.

Naast fotografie schrijft Renzo wekelijks over zijn ervaringen als jonge fotograaf die zijn plek in de fotografiemarkt wil veroveren. Dit doet hij bij DeFotoblogger.nl waar hij hoofdredacteur is. Daarnaast probeert hij mensen te inspireren en te motiveren door het geven van workshops avondfotografie.

Alle werken